Bagaimana Untuk Memenangi Poker Dalam Talian

Kehilangan wang bermain poker dalam talian sama sekali tidak menyeronokkan. Jika ini adalah masalah yang berlaku kepada anda maka anda perlu membaca artikel ini sekarang untuk mengetahui cara untuk membuat wang serta-merta bermain poker dalam talian. 

Salah satu perkara yang paling menyedihkan tentang bermain Texas Hold Em Poker ialah 95% daripada pemain akan kehilangan wang. Betul, hanya 5% teratas daripada segmen pemain poker terbaik profesional yang sebenarnya membuat semua wang. Dan mereka berjaya daripada pemain seperti anda. 

Sekarang, biasanya itu akan menjadi masalah tetapi kerana anda membaca ini, ini tidak lagi menjadi isu untuk anda. Pada masa anda membaca keseluruhan artikel ini, anda akan tahu dengan tepat apa yang perlu dilakukan langkah demi langkah bagaimana untuk membuat wang bermain poker dalam talian… atau sekurang-kurangnya berhenti kehilangan wang anda.

Baca juga: Cara Mengetahui Jika Seseorang Adalah Pemain Poker yang Baik

Arahan Langkah Demi Langkah Bagaimana Tidak Perlu Kehilangan Wang Di Meja Poker Dalam Talian 

Langkah 1 

Perkara pertama dahulu – jika anda sedang kehilangan wang di meja poker maka berhenti bermain. Saya tahu ini kelihatan seperti sains roket tetapi jika anda kalah dan kalah dan kalah maka berhenti berulang kali bermain dan bermain dan bermain. Mudah.

Langkah 2 

OK, jadi sekarang anda akan mempunyai sedikit masa tambahan di tangan anda, dan diharapkan anda boleh menambal wang anda dengan beberapa dana tambahan dari sini atau sana. Ia tidak sepatutnya terlalu sukar kerana ingat ia tidak akan turun tanpa henti. 

Anda akan menggunakan masa ini untuk beraksi dan menambal permainan poker anda dari dalam ke luar, iaitu, anda akan memperbaiki dalam diri anda. 

Langkah 3 

Perkara pertama yang anda perlukan ialah kesusasteraan poker yang hebat. Buku poker pro yang diiktiraf adalah yang terbaik tetapi apa-apa sahaja akan berjaya; majalah, artikel seperti ini, atau buat carian goggle sahaja sehingga lembu pulang. Baca seberapa banyak yang anda boleh – dan ini sangat bermakna! Selama berjam-jam. 

Tidak kira jika anda pernah membaca perkara itu sebelum ini. Malah, membaca semula buku yang bagus berulang kali adalah cara yang baik untuk mendapatkan maklumat yang disemen dalam otak anda untuk kebaikan. 

Langkah 4

Sekarang anda sudah mula melakukan detoks poker anda, anda tidak kehilangan satu sen pun (jangan katakan itu kerana anda tidak bermain, maksudnya anda tidak akan mundur lagi) dan anda telah berjaya mengatasinya dengan baik dan benar. atas pengetahuan anda. Kini tiba masanya untuk menyempurnakan kemahiran anda. 

Daripada buku yang anda baca, anda sepatutnya mempunyai idea yang baik tentang kemahiran utama yang anda perlukan untuk menjadi pemain poker yang menguntungkan. Anda perlu mula mengamalkan ini; sama ada dengan menggerudi mereka, melakukan permainan olok-olok, menulisnya di atas kertas atau pun hanya duduk di sana dan mengimejkannya dalam otak anda. 

Anda perlu berlatih untuk mendapatkan kemahiran ini supaya apabila anda akhirnya kembali bermain, anda jauh lebih baik sehingga anda menang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *